M-space ontwerpduo

TEAM OP MAAT

M-space is een ontwerpduo met veel kennis, ervaring en creativiteit. We zijn meedenkend, reflecterend, enthousiast en nauwgezet. Met behulp van onze zelf ontwikkelde werkwijze komen we snel tot de kern van de boodschap. Samen met de experts uit ons netwerk vormen we een team op maat en verzorgen we graag het hele traject; van concept tot eindproduct.

Samenwerking

Regelmatig werken we samen met andere specialisten uit ons netwerk om te komen tot een resultaat dat werkt.

Over M-space

Wij over ons

M-space, dat zijn Maartje en Marek. Wij richten ons het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen en de doorvoering daarvan op off- en online communicatiemiddelen.
Samenwerking is onze kracht. Met elkaar, met andere specialisten en met onze opdrachtgevers. Alleen door elkaar binnen die samenwerking speelruimte te geven, ontstaat er een ontwerp dat jou als gegoten zit.
Heeft jouw organisatie een nieuwe huisstijl nodig of heb je twijfels over jouw huidige identiteit? Kom een keer meelunchen, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De ‘em-space’ is de grootst mogelijke witruimte tussen woorden. Deze spatie staat voor ons symbool voor de ruimte waarin wij, samen met jou, op onderzoek uitgaan en ideeën ontwikkelen.

Anderen over ons

Dit zeggen opdrachtgevers over ons

Als startende onderneming was Firma De Groot op zoek. Om in deze zoektocht door de mensen van M-Space begeleidt te worden, maakte het verschil tussen dolen en vinden.

Tom Scholte

Levenskunstenaar @ Firma De Groot – Leonardolab – De Academie voor Ontwikkeling

Wat is de waarde van een logo, een huisstijl en communicatie-uitingen die daarbij horen? Die vraag kun je pas beantwoorden als je een paar jaar met je onderneming onderweg bent. Het is M-space gelukt om Firma De Groot in onze beginfase een identiteit en gezicht te geven. Een sprekend gezicht wat nu nog elke dag andere gezichten aanspreekt en hiermee een basis legt voor het aangaan van duurzame relaties.

Marek is een nuchtere Hagenees, met binnenin een gepassioneerde doordouwer die hart, ziel, schouders en spierballen in zijn vak gooit.

Freek Kroesbergen

Progressive Music Festival Headway, US Brand Value Development, Pop Venue P60 en Communications / European Design Awards, Association of Dutch Designers (BNO)

Geef Marek vrij baan en hij komt met verrassende concepten en creaties. Moet je vervolgens concreet aan de slag, dan is zijn gedetailleerde uitwerking van die concepten in alle vormen en voor alle media geweldig, en snel. Ik ben ontzettend blij met zijn werk voor ons: de branding, media en promotiematerialen voor ons festival, en de uitrol daarvan in templates, posters, flyers, banners en beelden, een website tot aan complete lettertypesets en logoversies voor onze dynamische identiteit.

Maartje is heel prettig in de omgang en heeft een duidelijk beeld van het te realiseren eindresultaat voor ogen.

Bob Kaptein

Eigenaar Verenigde Banketbakkers B.V.

Maartje laat zich niet snel afleiden. Ze kan hierdoor soms eigenzinnig voorkomen, maar dat heeft een positief effect op de eerlijke discussie die soms moet plaatsvinden en waar ze wel ruimte voor geeft. Maartje heeft ons geholpen een breed uitgevoerde restyling van de huisstijl en dat heeft ze heel netjes gedaan.