M-space ontwerpduo

TEAM OP MAAT

M-space, dat zijn Maartje en Marek. Wij richten ons op het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen en de doorvoering daarvan op off- en online communicatiemiddelen.
Samenwerking is onze kracht. Met elkaar, met andere specialisten en met onze opdrachtgevers. Door elkaar binnen die samenwerking speelruimte te geven, ontstaat er een ontwerp dat jou als gegoten zit.
Heeft jouw organisatie een nieuwe huisstijl nodig of twijfel je over jouw huidige identiteit? Kom een keer meelunchen, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Samenwerking

Regelmatig werken we samen met andere specialisten uit ons netwerk om te komen tot een resultaat dat werkt.

Over M-space

Wij over ons

M-space is een ontwerpduo met veel kennis, ervaring en creativiteit. We zijn meedenkend, reflecterend, enthousiast en nauwgezet. Met behulp van onze zelf ontwikkelde werkwijze komen we snel tot de kern van de boodschap. Samen met de experts uit ons netwerk vormen we een team op maat en verzorgen we graag het hele traject; van concept tot eindproduct.

Marek studeerde grafisch en typografische vormgeving aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag (KABK), waar hij in 2002 afstudeerde. Al tijdens zijn studie begon hij te werken als zelfstandig ontwerper. Marek is een enthousiasmerende verbinder, met oog voor details.

Maartje stuurde grafisch ontwerpen aan Academie Minerva in Groningen, waar zij in 1999 afstudeerde. Na dienstverbanden bij ontwerpbureaus in Berlijn, Rotterdam en Den Haag, startte zij in 2005 als zelfstandig ontwerper.
Maartje is een gedreven kathalysator die de grote lijnen bewaakt.

Vanaf 2008 werken wij samen op projectbasis, sinds 2013 werken we permanent samen onder de naam M-space.

De ‘em-space’ is de grootst mogelijke witruimte tussen woorden. Deze spatie staat voor ons symbool voor de ruimte waarin wij, samen met jou, op onderzoek uitgaan en ideeën ontwikkelen.

Anderen over ons

Dit zeggen opdrachtgevers over ons

Maartje and Marek are extremely dedicated and perfectionists, they never overlook any details and will go above and beyond their professional scope to achieve the perfect result.

Wen Yunn (Jo) Kho

Director at Laveen B.V.

M-Space assisted in building our corporate identity and designing the whole look and feel of our brand. M-Space has shown their professionalism and creativity in designing our brand and I could not be more pleased. Maartje and Marek have a sensitivity for a clients requirements and can accurately deliver results. The open conversation and transparency during the process was also very pleasant. All in all, Highly recommended!

M-Space combines creativity and assertiveness.

Brian Gharibaan

Managing partner StormDelta en Jongens van Techniek

M-Space combines creativity and assertiveness into a process which gradually funnels concept to realization in five pre-defined steps ensuring a representative brand and identity and a transparant workflow.

Maartje en Marek zijn goed in staat gebleken om onze ideeën te vertalen in een aansprekende vormentaal.

Gert Lamain

Directeur Charles de Foucauld Mavo en voormalig directeur Hildegardis Mavo

M-Space heeft op een prettige en professionele wijze samen met ons een nieuwe huisstijl voor de Hildegardis Mavo ontwikkeld. Op deze nieuwe en aantrekkelijke huisstijl hebben we veel goede feedback gekregen.

Marek is een nuchtere Hagenees, met binnenin een gepassioneerde doordouwer die hart, ziel, schouders en spierballen in zijn vak gooit.

Freek Kroesbergen

Progressive Music Festival Headway, US Brand Value Development, Pop Venue P60 en Communications / European Design Awards, Association of Dutch Designers (BNO)

Geef Marek vrij baan en hij komt met verrassende concepten en creaties. Moet je vervolgens concreet aan de slag, dan is zijn gedetailleerde uitwerking van die concepten in alle vormen en voor alle media geweldig, en snel. Ik ben ontzettend blij met zijn werk voor ons: de branding, media en promotiematerialen voor ons festival, en de uitrol daarvan in templates, posters, flyers, banners en beelden, een website tot aan complete lettertypesets en logoversies voor onze dynamische identiteit.

Maartje is heel prettig in de omgang en heeft een duidelijk beeld van het te realiseren eindresultaat voor ogen.

Bob Kaptein

Eigenaar Verenigde Banketbakkers B.V.

Maartje laat zich niet snel afleiden. Ze kan hierdoor soms eigenzinnig voorkomen, maar dat heeft een positief effect op de eerlijke discussie die soms moet plaatsvinden en waar ze wel ruimte voor geeft. Maartje heeft ons geholpen een breed uitgevoerde restyling van de huisstijl en dat heeft ze heel netjes gedaan.

UA-52319533-1