Krijtopdrachten

Net als op de lagere school

Een handgeschreven tekst op je stoepbord, muur of raam: dat trekt pas bekijks! Je straalt ermee uit dat je aandacht hebt voor je zaak of product en communiceert jouw liefde voor je vak ook naar buiten toe. Ambachtelijk en origineel!

M-space handlettering Caravin Mobiele-Wijnbar

Bereide of bereidde?

Krijten moet in één keer goed gaan. Dus ook het woord ‘bereide’. Tijdens het schrijven werden we, door een voorbijganger gewezen op deze ‘fout’. Maar: hoe gek het misschien ook klinkt, het is: ik bereidde ambachtelijke stroopwafels. Maar dus ook: dit zijn ambachtelijk bereide wafels. Poehé!

M-space handlettering van Schaik Krijtbord
M-space handlettering van Schaik Stroopwafels
M-space handlettering van Schaik Prijskaartjes

Volop ambachtelijkheid

Bij Van Schaik kom je dus voor ambachtelijk bereide stroopwafels. En voor ambachtelijk ijs. Ambachtelijke suikerwafels. Ambachtelijke poffertjes. Logisch dus dat alle borden, binnen en buiten, groot en klein, een ambachtelijk uitstraling hebben!

Nog net niet zelf geplukt

Pamela en Jos kopen ’s ochtends hun fruit en groente in op de veiling. Een paar uur later ligt het in hun prachtige groente- en fruitwinkel aan de Haagse Bankastraat. Dagverse producten onder een uitnodigend bord.

M-space handlettering By Pam Krijtbord

Spaanse sferen

Op het Anna Paulownaplein in Den Haag waan je je in Noord-Spanje. Restaurant Bayonne serveert alles wat Baskenland zo’n culinaire oase maakt. Je zit er heerlijk, binnen en buiten. En de borden vertellen je precies wat er te genieten valt.

M-space handlettering Bayonne Buitenbord
M-space handlettering Bayonne Sangria

Just get wicked

Bij Wicked Wines zijn de wijnen en spijsen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Eigenaar Jack heeft maar al te goed door dat hij de liefde die hij in zijn menukaart stopt, met dit bord ook naar buiten toe uitdraagt!

M-space handlettering Wicked Wines Krijtbord

Likkebaarden

Binnen in de winkel verkoopt het team van Gransjean je bergen kennis over kaas en wijn, olijfolie, noten en worst. En op de stoep staan altijd hun kenmerkende borden. Met aanbiedingen, tips en het broodje van de week. Zeker weten dat je er met een volle tas vandaan zult komen!

M-space handlettering Gransjean Kerstpakket
M-space handlettering Gransjean Batalle el Unico

De liefde van Laura

Laura verhuurt niet alleen vergaderruimtes. Ze richt ze ook zelf in, zorgt voor passende kunst aan de muur en verzorgt zelf de catering. Ja echt: ’s avonds bakt ze de taarten en ’s morgens vroeg smeert ze alle broodjes. In Room2Meet zit zoveel liefde: dat merk en proef je aan alles!

M-space handlettering Room2Meet Binnenbord

Dankzij Maartje zien onze buiten- en barborden er altijd geweldig uit. De handgeschreven borden zijn van grote meerwaarde voor het aangezicht van Wicked Wines en Bayonne. Ons aanbod valt echt op!

 

Jack Bakker

Eigenaar Wicked Wines en Bayonne Restobar

Net als op de lagere school

Een handgeschreven tekst op je stoepbord, muur of raam: dat trekt pas bekijks! Je straalt ermee uit dat je aandacht hebt voor je zaak of product en communiceert jouw liefde voor je vak ook naar buiten toe. Ambachtelijk en origineel!

Bereide of bereidde?

Krijten moet in één keer goed gaan. Dus ook het woord ‘bereide’. Tijdens het schrijven werden we, door een voorbijganger gewezen op deze ‘fout’. Maar: hoe gek het misschien ook klinkt, het is: ik bereidde ambachtelijke stroopwafels. Maar dus ook: dit zijn ambachtelijk bereide wafels. Poehé!

Volop ambachtelijkheid

Bij Van Schaik kom je dus voor ambachtelijk bereide stroopwafels. En voor ambachtelijk ijs. Ambachtelijke suikerwafels. Ambachtelijke poffertjes. Logisch dus dat alle borden, binnen en buiten, groot en klein, een ambachtelijk uitstraling hebben!

Nog net niet zelf geplukt

Pamela en Jos kopen ’s ochtends hun fruit en groente in op de veiling. Een paar uur later ligt het in hun prachtige groente- en fruitwinkel aan de Haagse Bankastraat. Dagverse producten onder een uitnodigend bord.

Spaanse sferen

Op het Anna Paulownaplein in Den Haag waan je je in Noord-Spanje. Restaurant Bayonne serveert alles wat Baskenland zo’n culinaire oase maakt. Je zit er heerlijk, binnen en buiten. En de borden vertellen je precies wat er te genieten valt.

Just get wicked

Bij Wicked Wines zijn de wijnen en spijsen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Eigenaar Jack heeft maar al te goed door dat hij de liefde die hij in zijn menukaart stopt, met dit bord ook naar buiten toe uitdraagt!

Likkebaarden

Binnen in de winkel verkoopt het team van Gransjean je bergen kennis over kaas en wijn, olijfolie, noten en worst. En op de stoep staan altijd hun kenmerkende borden. Met aanbiedingen, tips en het broodje van de week. Zeker weten dat je er met een volle tas vandaan zult komen!

De liefde van Laura

Laura verhuurt niet alleen vergaderruimtes. Ze richt ze ook zelf in, zorgt voor passende kunst aan de muur en verzorgt zelf de catering. Ja echt: ’s avonds bakt ze de taarten en ’s morgens vroeg smeert ze alle broodjes. In Room2Meet zit zoveel liefde: dat merk en proef je aan alles!

Dankzij Maartje zien onze buiten- en barborden er altijd geweldig uit. De handgeschreven borden zijn van grote meerwaarde voor het aangezicht van Wicked Wines en Bayonne. Ons aanbod valt echt op!

 

Jack Bakker

Eigenaar Wicked Wines en Bayonne Restobar

Krijtopdrachten

Krijtopdrachten